Begeleiders in gezondheid

Wij geloven dat de term ‘zorgverlener’ of ‘zorgprofessional’ beperkend en zelfs sturend is. Alsof het belangrijkste van je vak het ‘leveren’ van zorg is. Wij geloven dat mensen, patiënten, cliënten veerkracht bezitten en vaak geholpen zijn bij het herkennen daarvan.
Deze veerkracht in kunnen zetten om om te gaan met de uitdagingen in het leven en hun ‘aandoening’ is iets waar jij ze bij begeleid.  Zonder afbreuk te willen doen aan het ‘leveren van zorg’, prikkelen we graag en spreken wij in ons programma over ‘Begeleiders in Gezondheid‘.

Ben je praktijkondersteuner, leidinggevende of op een andere manier een begeleider in gezondheid? Lukt het je niet om mensen naar de juiste plek te verwijzen waardoor ze de regie over hun gezondheid en welbevinden terugkrijgen?

Vervelend, want ze blijven maar bij je terugkomen en ze blijven de omstandigheden de schuld geven:
De therapeut is niet goed genoeg, een gezonde leefstijl is te duur, de werkdruk is te groot…

En jij voert telkens dezelfde gesprekken.

Om moedeloos van te worden.

Het kan ook anders. Met het programma Met aandacht Positief Gezond, waarin deelnemers ontdekken dat gezondheid niet alleen een pilletje, een doorverwijzing naar de specialist, of minder werkuren in de week is.

Zo nemen jouw cliënten de regie voor een gezond leven weer in eigen hand zodat ze weer genieten van het leven.

En jij…?

Jij ziet tevreden mensen en hebt léuke gesprekken.

Dit programma is gebruikt voor een Europees onderzoek aan het Erasmus MC.

Wil je eerst zelf de training ervaren?
Speciaal voor begeleiders in gezondheid organiseren we regelmatig de training zodat je zelf kunt ervaren wat de training inhoudt.

Meld je hier aan om op de hoogte te blijven van de eerstvolgende startdata. Laat dan ook meteen weten dat je IPH trainer bent. Dan krijg je 50 € korting.
Je kunt via deze link ook contact met ons opnemen.


Mindfulness based Healthy Living

HOME